Čiobrelis

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 1)
(1 pirkėjo atsiliepimas)

3.00 5.00 

Čiobrelis tiek džiovintas, tiek šviežus gali būti naudojamas kaip prieskonis daugeliui patiekalų, įskaitant vištienos, žuvies, jautienos, daržovių patiekalus, tinka makaronų patiekalams, sriuboms, padažams ir marinatams. Didesniais kiekiais čiobrelis tinka žuvies patiekalams – suteikia žuviai malonų skonį ir aromatą. Skirtingai nuo daugelio prieskoninių augalų, čiobreliui atsiskleisti gaminant valgį reikia laiko.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,

Aprašymas

Čiobrelis (lot. Thymus). Kilęs iš Pietų Europos ir Viduržemio jūros regionų. Manoma, kad čiobrelis paplito po visą Europą, nes romėnai naudojo jį kambarių apvalymui ir siekiant suteikti papildomo aromato sūriams ir likeriams. Viduramžiais Europoje čiobrelio žolė buvo dedama po pagalve, kad pagerintų miegą ir apsaugotų nuo košmarų.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Svoris

30 g, 90 g

1 atsiliepimas apie Čiobrelis

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    RIMA P/

    Ne tik prieskonis,žuviai ,paukštienai ,bet ir prieš rukant kumpi,lašinius apibarstyti,gerai itrinti, ir mesa igauna nuostabu aromata.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *