Žalieji pipirai

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 1)
(1 pirkėjo atsiliepimas)

5.00 

Žalieji pipirai yra labai kvapnūs, itin švelnaus ir gaivaus žalumynų skonio, todėl neužgožia patiekalo skonio. Naudojami padažams gardinti, mėsos, žuvies, paštetų, vyniotinių ir daržovių skoniui pagerinti. Be to, žaliųjų pipirų dedama į blyškius patiekalus – spalvai pagyvinti. Pabandykite paragauti šviežių braškių su žaliaisiaispipirais ir plakta grietinėle – sakoma, kad tai yra unikali skonio patirtis.

Neturime

Aprašymas

Juodieji, baltieji ar žalieji pipirai – visi jie yra to paties augalo kaulavaisiai (uogos). Pipirai pavadinimą gauna pagal spalvą – kiek yra prinokę ir kaip apdoroti.

Papildoma informacija

Svoris 0.060 kg
Svoris

50 g

1 atsiliepimas apie Žalieji pipirai

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    Agne

    nuostabus aromatas ir skonis, rekomenduoju 😉

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *