Raudonėlis

3.00 

 Raudonėlis tinka su keptomis bulvėmis, pievagrybiais, kepta mėsa. Dedamas į salotas, padažus, daržovių, kiaušinių patiekalus, sriubas, dešras, krabus, guliašą, sūrio patiekalus, trintas sriubas, avienos ir veršienos troškinius. Dera su baziliku, juodaisiais pipirais.

Neturime

Aprašymas

Raudonėlis (lot. Origanum vulgare). Raudonėlis kilo iš Azijos.
Kai kam raudonėlis gali pasirodyti aštrus, kai kam kartus. Ten, kur klimatas šiltesnis, raudonėlio skonis sodresnis. Juo gardinami mėsos, kiaušinių, žuvies patiekalai, salotos, gaivieji ir alkoholiniai gėrimai, sriubos, troškiniai. Italijoje tikras pomidorų padažas ar Nepolitano pica būtų nevertinama be raudonėlio.

Papildoma informacija

Svoris 0.030 kg
Svoris

30 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Raudonėlis”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *