Ožiažolinis anyžius

6.00 

Ožiažolinis anyžius – prieskoniams naudojami sumalti vaisiai. Dedama į pyragus, sausainius, keksus, kalėdinius kepinius, blynus, net vėdarus. Ja skaninamos pieniškos ir vaisių sriubos, avižinių dribsnių košė, saldūs ryžių patiekalai, pudingai, kremai, tortai, punšas, arbata. Naudojamos ir su daržovėmis, taip pat rauginant kopūstus, agurkus. Dera su imbieru, gvazdikėliais, muskato riešutu, vanile, juodaisiais pipirais.

Aprašymas

 

Ožiažolinis anyžius – prieskoniams naudojami sumalti vaisiai. Dedama į pyragus, sausainius, keksus, kalėdinius kepinius, blynus, net vėdarus. Ja skaninamos pieniškos ir vaisių sriubos, avižinių dribsnių košė, saldūs ryžių patiekalai, pudingai, kremai, tortai, punšas, arbata. Naudojamos ir su daržovėmis, taip pat rauginant kopūstus, agurkus. Dera su imbieru, gvazdikėliais, muskato riešutu, vanile, juodaisiais pipirais.

Papildoma informacija

Svoris 0.070 kg
Svoris

70 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Ožiažolinis anyžius”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *