Krapų sėklos

3.00 

Krapas naudojamas marinavimui, konservavimui, sriuboms, padažams, salotoms iš daržovių, bulvių, mėsų ir žuvų. Sūriui ir varškei suteikia pikantiško prieskonio. Tinka ir užkandžių bei mėsos paruošimui. Dera su petražole, laiškiniu česnaku, agurkle, baziliku. Taip pat krapai yra populiarūs Skandinavijoje ar gaminant indiškus patiekalus.

Aprašymas

Krapas pirmą kartą buvo aprašytas Eberso papiruse 1500 prieš Kristų. Manoma, kad graikai krapus dėdavo ant akių norėdami greičiau užmigti. Viduramžiais krapai buvo vartojami kaip amuletai prieš raganystę ir juos degindavo norėdami išsklaidyti audros debesis.

Papildoma informacija

Svoris 0.070 kg
Svoris

70 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Krapų sėklos”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *