Kanapių sėklos

6.00 

Kanapių sėklos – lietuviai jomis paskanindavo košes, blynus, bulves, silkes, sviestą, druską, vietoj riešutų kepiniuose. Daiginant iš jų gaunamas pienas.  Kanapių sėklų galima dėti į sveikuolių kokteilius, salotas, košes, sviestą, silkę, vietoj riešutų  į kepinius, iš jų galima gaminti pieną, sumalti į miltus. Kanapių sėklos – vienos maistingiausių sėklų pasaulyje, turinčios kur kas daugiau baltymų ir aminorūgščių nei bet kokios kitos grūdinės kultūros. Kanapių sėklos yra laikomos puikiu supermaistu, jas ypač vertina vegetarai, veganai ir žaliavalgiai.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorijos: , , ,

Aprašymas

Kanapių sėklos, kaip augalas, pirmiausiai atsirado kažkur Eurazijos žemyne, centrinėje Azijoje ir iš ten pasklido toliau.

Papildoma informacija

Svoris N/A
Svoris

290 g

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kanapių sėklos”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *