Kalendros sėklos

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 1)
(1 pirkėjo atsiliepimas)

3.00 7.00 

Kalendros sėklų aromatas ypatingai malonus – gėlių ir citrininis, ir šiame derinyje yra unikalus ir nepakeičiamas prieskonis virtuvėje. Prieskonis ypatingai naudingas ir malonus kaip priedas tiek maltu, tiek sėklų pavidalu. Kalendros sėklos praturtina maistą vitaminais, naudojama gaminant tokius patiekalus kaip: duoną, paukštieną, žuvį, kopūstus, daržoves ar net gruziniškus patiekalus, aromatinama kava, actas. Kalendra – saugus augalas, į patiekalą kalendros dedama ne žiupsneliais, o šaukštais, o per dieną galima išgerti net 3 stiklines kalendros arbatos. Su kalendra derantys prieskoniai: kvapieji ir juodieji pipirai, anyžinė ožiažolė, cinamonas, muskato riešutas, gvazdikėliai, bazilikas, pankolis, česnakas, svogūnas.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorijos: , , ,

Aprašymas

Kalendros sėklos (kalendra (lot. – Coriandrum Sativum)). Kilmės šalis Viduržemio jūros regionas. Manoma, kad tai seniausias žinomas prieskonis žmonijos istorijoje, paminėtas Biblijoje. Romos legionieriai kalendrą imdavę su savimi į karo žygius, todėl netrukus ji paplito ir Šiaurinėje Europoje.
Manoma, kad tai seniausias žinomas prieskonis žmonijos istorijoje, paminėtas Biblijoje. Romos legionieriai kalendrą imdavę su savimi į karo žygius, todėl netrukus ji paplito ir Šiaurinėje Europoje.

Kitos kalbos / Other languages:

Papildoma informacija

Svoris N/A
Svoris

180 g, 50 g

1 atsiliepimas apie Kalendros sėklos

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    RIMA P/

    Konservuojant agurkelius be galo tinka iberti šiu seklu.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *