Indonezijos cinamonas (maltas)

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 1)
(1 pirkėjo atsiliepimas)

6.00 13.00 

Cinamonas dažniausiai dedamas i kepinius, košes ir ledus. Puikiai tinka gardinti obuolių pyragus, pienišką ryžių sriubą. Verta išbandyti ir su maltos mėsos patiekalais. Cinamonu pagardintas viščiukas ar vištienos patiekalas bus neprilygstamo skonio ir apetitiško atspalvio. Šilto, intensyvaus, saldaus kvapo, taigi tinka į visus saldžius patiekalus. Cinamonu skaninami ryžiai, pieno produktai. Cinamona pakepinę aliejuje kartu su indiškais kmynais, čili ir kurkuma pasigaminsite puikų mišinį sriubų ir troškinių aromatizavimui. Galima daryti cinamono arbatą, o užplikę kavą su cinamono lazdele gausite puikų skonį.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorijos: ,

Aprašymas

Cinamonas (lot. Cinnamonum verum).

Cinamono tėvynė – Ceilonas, Šri Lanka bei Pietvakarių Indija (Keralos regionas). Cinamono aromatas yra įsimenantis, karštas, pikantiškas, skonis – saldus. Cinamono dedama į ryžių, kitų kruopų, ankštinių, daržoviųCi patiekalus, užkandžius, padažus, saldžiuosius patiekalus.
Į Vakarus atgabenę cinamoną, arabai griežtai saugojo jo kilmės paslaptį, buvo kuriamos legendos dar labiau mistifikuojant šį prieskonį. Cinamonas vienas iš seniausiai Egipte naudojamų prieskonių-afrodiziakų, pabrėžia aukštą kilmę, prabangą ir visuomenės padėtį.

Kitos kalbos / Other languages:

Papildoma informacija

Svoris N/A
Svoris

100 g, 300 g

1 atsiliepimas apie Indonezijos cinamonas (maltas)

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    Ceilono cinamonas

    Puikus cinamonas

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *