Imbieras

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 1)
(1 pirkėjo atsiliepimas)

3,00 

Kategorija:

Aprašymas

Imbiero dedama i visus patiekalus. Imbieru skaninami gaivieji gerimai, jis naudojamas likeriu, trauktiniu gamyboje. Imbiero dedama i kepinius, saldumynus, kinai verda su imbieru uogienÄ™, cukatus. Anglai kepa duona, imbieras tinka ir konservuojant, gaminant marmelada, kompotus, cukruotus vaisius. Paukštienai, mesai, pupelems, bulviu ar ryžiu patiekalams imbieras suteiks pikantiškumo. Labai gardžiai kvepia žuvies patiekalai su imbieru. Maiste imbieras dera su gvazdikeliais, cinamonu, muskato riešutu, kvapiaisiais pipirais.

Kilmes šalis: Nigerija

Papildoma informacija

Svoris

1 atsiliepimas iš Imbieras

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    Daiva B

    Ir aš pradejau ši imbiera naudot, nes drauge pasigyre, kad jau senai neserga peršalimo ligomis, nes naudoja imbiera. Žinot, tiksliai nenusivyliau. Paskutines epidemijos metu visi namiškiai (vyras ir 3 vaikai) sirgo, o aš išsilaikiau. Matyt, tas imbieras tikrai turi poveiki! 🙂 Labai tinka gaiviesiems gerimams paskaninti, arba gaminant stebuklinga recepta: medus+imbieras+citrina. Nenusivyliau 7 Ievos namai produktu.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *