Dašis

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 1)
(1 pirkėjo atsiliepimas)

3,00 

Kategorija:

Aprašymas

Prieskoniams tinka šviesi bei džiovinti augalo lapai, taciau pabrežtina, kad džiovinto dašio aromatas sustipreja. Dašis yra klasikinis prieskonis ankštiniu daržoviu patiekalams – pupeliu, žirniu, charcio sriuboms, troškiniams. Taip pat labai tinka agurku ir pomidoru marinavimui. Dašiu galima paskaninti kepta bei virta žuvi, patiekalus iš veršienos ir paukštienos, kotletus, troškinant mesa. Dašis puikiai dera su petražole, svogunais, cesnakais, lauro lapais, rozmarinu. Sumaišytas su mairunu primena juoduju pipirų skoni. Paprastai nenaudojamas su raudoneliu.

Kilmes šalis: Lenkija.

Papildoma informacija

Svoris

1 atsiliepimas iš Dašis

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    Migle

    Puikus prieskonis, mes ji visuomet naudojam kepdami žuvi. Suteikia subtilu skoni ir tampa aromatinga. 🙂

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *