Dašis

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 2)
(2 pirkėjų atsiliepimai)

3.00 

Aprašymas

Prieskoniams tinka šviesūs bei džiovinti augalo lapai, tačiau pabrėžtina, kad džiovinto dašio aromatas sustiprėja. Dašis yra klasikinis prieskonis ankštinių daržovių patiekalams – pupelių, žirnių, charčio sriuboms, troškiniams. Taip pat labai tinka agurkų ir pomidorų marinavimui. Dašiu galima paskaninti keptą bei virtą žuvį, patiekalus iš veršienos ir paukštienos, kotletus, troškinant mėsą. Dašis puikiai dera su petražole, svogūnais, česnakais, lauro lapais, rozmarinu. Sumaišytas su mairūnu primena juodųjų pipirų skonį. Paprastai nenaudojamas su raudonėliu.

Kilmės šalis: Lenkija.

Papildoma informacija

Svoris 0.030 kg
Svoris

30 g

2 atsiliepimai apie Dašis

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    Migle

    Puikus prieskonis, mes ji visuomet naudojam kepdami žuvi. Suteikia subtilu skoni ir tampa aromatinga. 🙂

  2. Įvertinimas: 5 iš 5

    Migle

    Puikus prieskonis, mes ji visuomet naudojam kepdami žuvi. Suteikia subtilu skoni ir tampa aromatinga. 🙂

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *