Bazilikas

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 2)
(2 pirkėjų atsiliepimai)

3.00 

Bazilikas – juo gardinami mėsos gaminiai, ypač žvėriena, taip pat žuvis, varškė ir sriubos (ypač pupelių). Kvapusis bazilikas dera su čiobreliais, peletrūnais, petražolėmis, rozmarinais. Juo galima pagardinti marinatus, pomidorų padažus.

Aprašymas

Bazilikas(lot. Ocimum basilicum, Ocimum sanctum). Augalo tėvynė – Pietų Azijos šalys. Šis prieskoninis žalumynas vertinamas dėl savo aromato, citrininis bazilikas kvepia citrinomis, cinamoninis – cinamonu, galima užuosti kvapniųjų pipirų, mėtų, gvazdikėlių aromatus. Bazilikas kaip jaunystės eliksyras – lėtina organizmo senėjimo procesus, padeda išsaugoti ne tik vidinę, bet ir išorinę jaunystę. Astrologai baziliką priskiria vyriškajam pradui, su baziliku siejama draugystė, meilė, sveikata, vaisingumas ir turtai.

Papildoma informacija

Svoris 0.030 kg
Svoris

30 g

2 atsiliepimai apie Bazilikas

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    Edita

    Nuostabus kvapas ir skonis!

  2. Įvertinimas: 5 iš 5

    Neringa

    Labai puikus aromatas, naturalus prieskonis, kuris suteikia patiekalams malonu skoni.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *