Baltoji (geltonoji) garstyčia

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 1)
(1 pirkėjo atsiliepimas)

3.00 

Baltoji garstyčia- grūdelių dedama konservuojant daržoves, paskaninami marinatai, baltosios garstyčios yra salotų užpilų sudėtinė dalis. Indijoje daug jų sunaudojama ruošiant karį ir kitų rūšių prieskonius. Šviesiai geltonos arba šiaudų spalvos, bekvapės, aštraus skonio baltosios garstyčios nuo seno buvo naudojamos medicinoje.

Aprašymas

Baltoji garstyčia– ši rūšis yra kilusi Indijoje, ir naudojama jau kelis tūkstantmečius.  Juodosios garstyčios yra aštraus, kiek aitraus skonio, kvepia krienais, kaitintos suteikia maistui riešutų aromatą.
Kilmės šalis: Indija.

Papildoma informacija

Svoris

120 g

1 atsiliepimas apie Baltoji (geltonoji) garstyčia

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    Loreta

    Naudoju marinuodama žiemai agurkus, pomidorus.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *