Agaras

Įvertinimas: 5.00 iš 5 (viso įvertinimų: 2)
(2 pirkėjų atsiliepimai)

11.00 24.00 

Pateikiame keletą faktų, kuo agaras pranašesnis už įprastą želatiną:

– Agaras tinka vegetarams, vegetariškoms dietoms, kadangi jo šaltinis – augalai, o želatinos – gyvūnai.

– Agaras neturi skonio, kvapo ir spalvos.

– Agaras sutvirtėja standžiau už želatiną.

– Agaras išlieka tvirtas net ir pakilus temperatūrai.

-Agaras yra naudojamas vietoj įprastos želatinos. 1 arbatinis šaukštelis agaro prilygsta 1 valgomajam šaukštui želatinos.

– Agaras suteikia pilnumo pojūtį, taigi puikiai tinka dietoms.

– Kai kurie žmonės agarą naudoja sutrikus virškinimui arba varginant skrandžio skausmams.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorijos: , ,

Aprašymas

Agaras dar kitaip yra vadinamas plūduriuojančiu vandens riešutu.
Kilmės šalis: Italija

Papildoma informacija

Svoris N/A
Svoris

100 g, 300 g

2 atsiliepimai apie Agaras

  1. Įvertinimas: 5 iš 5

    Ligitas

    Naudoju vietoj želatinos – puiku!

  2. Įvertinimas: 5 iš 5

    Violeta

    Naudoju zefyru gamybai, super

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *